فرد مدعی نفوذ در ادارات دولتی و دادگستری ایذه دستگیر شد شلیک پلیس تهران به شرور خطرناک محله دیلمان تغییر روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس ایران + جزئیات  تراز نیروی انسانی آموزش و پرورش تغییر می‌کند/ تخصیص ۷۰ درصد اعتبار سرانه مدارس شبانه‌روزی راهکار‌های حقوقی محاکمه رژیم صهیونیستی در مراجع بین‌المللی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۹؛ هشدار نارنجی گرما در ۲۲ استان آموزش و پرورش: پلیس فتا انتشار زودهنگام سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است

سازمان راهداری: راننده عامل حادثه واژگونی اتوبوس خبرنگاران

مدیرکل آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به حادثه واژگونی اتوبوس خبرنگاران حوزه محیط زیست، اعلام کرد: راننده بدون صورت وضعیت و به صورت فردی اقدام به مسافرگیری در مسیر کرده و بر اساس آخرین گزارش پلیس راه به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه در بروز این حادثه مقصر بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 23
کد خبر: ۹۲۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر فرهاد صالحیان درباره جزئیات حادثه واژگونی اتوبوس خبرنگاران اظهار کرد: راننده «م.ش» دارای کارت هوشمند فعال و معاینه فنی معتبر از تاریخ ۱۹ اردیبهشت تا ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ بوده است اما بدون صورت وضعیت (بدون هماهنگی از طریق شرکت حمل و نقل) و خارج از برنامه شرکت حمل و نقل اقدام به مسافرگیری کرده است و احتمالا مسئول این تور، شخصا با راننده تماس گرفته است.

وی با بیان اینکه "آخرین تردد این راننده با اتوبوس مذکور، از طریق یک شرکت حمل و نقل در تاریخ دوم اردیبهشت امسال صورت گرفته بود"، افزود: هنگامی که این اتوبوس در منطقه دشت غوره واقع در ۱۸ کیلومتری شهر نقده در حال حرکت بوده است، به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه، دچار سانحه می‌شود.

مدیرکل آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: گرچه اتوبوس مذکور دارای معاینه فنی معتبر بوده است، اما تخلف و قصور راننده محرز بوده چراکه نه‌تنها بدون صورت وضعیت اقدام به جابجایی مسافر کرده بلکه با وجود آشنایی از مسیر کوهستانی مذکور، سرعت غیرمجاز داشته است و همین مساله سبب شده تا نتواند وسیله نقلیه خود را کنترل کند.

وی تصریح کرد: مسلما با راننده متخلف برخورد خواهد شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر